Референции

 • Шонхерр България ЕООД

 • Ние „Шонхерр България“ ЕООД издаваме настоящата референция в уверение на това, че фирмата предлага коректно обслужване на своите клиенти и е добър партньор в постигане на целите, които са й поставени за реализиране на най-добро качество на предлаганите услуги.

  Изключително предимство е да работиш с партньор, който има положително отношение към клиентите си и към работата, която изпълнява.

  В езикови школи „АСТРА“ ни бе предоставено изучаването на чужд език като взаимодействие на различни комуникативни стратегии.

  Този модел интерактивно обучение е достатъчно доказателство за сложните задачи, които решават при обучението е езикови школи „АСТРА“, на дадено ниво от изучаването на чужд език.

  Бихме искали официално да благодарим на екипа на „АСТРА“ за отличната им работа във връзка с езиковото обучение на нашите служители. В „АСТРА“ намерихме една изключително новаторска и прецизна структура на обучение. Тук открихме най-добрия начин за задоволяване на езиковите потребности на служителите на фирмата. По време на учебния процес получихме високо ниво на професионални услуги.

  Ето защо за нас е удоволствие да препоръчаме „АСТРА“ на всеки един, който търси професионализъм и качество в езиковото обучение.