Референции

  • д-р Боряна Петкова

  • С настоящата препоръка искам да изкажа своето огромно удовлетворение и благодарност от работата на госпожа Вера Апостолова в подготовката на дъщеря ми за НВО по български език и литература след 7-ми клас.

    По време на целогодишната подготовка е Езикови школи "АСТРА", госпожа Апостолова не само успя да влее необходимите знания по предмета, но и с изключителна находчивост и креативност подтикваше децата да достигат все по-големи постижения.

    Удивена съм, и изключително впечатлена от професионализма и търпението, с които госпожа Апостолова подходи към поверените си ученици още от самото началото на подготовката им по Български език и литература. С огромно търпение и строго индивидуален подход, тя успя да достигне до всяко едно дете в групата.

    В началото на годината, дъщеря ми имаше съмнения относно бъдещето си представяне на НВО. В края на обучителния процес, благодарение на неуморния на госпожа Апостолова, съмнения вече нямаше, дори напротив - дъщеря ми се превърна в едно спокойно и уверено в себе си и знанията си дете. Отличните резултати от изпита, станаха доказателство за добре свършената работа.