Новини

 • 25
  Mar
  2020

  Онлайн провеждане на часовете от 28.03. (събота)

 • Уважаеми родители и курсисти,

  Последните няколко дни активно работехме за това да осигурим продължаване на качественото обучение, въпреки ситуацията с коронавируса и неясното бъдеще до кога ще продължи.

  Поради тази причина нашите класни стаи стават виртуални и от 28.03 (събота) всички учебни занятия ще се провеждат по график, само че във виртуални класни стаи.

  Онлайн системата на обучение е достъпна от нашия сайт, като натиснете "Онлайн обучение" или директно на адрес: online.astra-centre.bg.

  Всяка виртуална класна стая ще бъде достъпна 5 минути преди началния час на занятието. Призоваваме да бъдете точни! При първоначално стартиране на класната стая, ще трябва да изтеглите приложимия за Вашето устройство софтуер или приложение (app). Това се прави еднократно и само първия път. Може да посещавате виртуалните класни стаи от всяко устройство - компютър, таблет, телефон или лаптоп.

  Всички ученици и курсисти имат вече създадени профили, а на пощите са изпратени първоначални пароли, които препоръчваме да смените, след като влезете в системата. При желание от Ваша страна, може да добавите и снимка на профила си, за да може по-лесно да бъдете разпознавани от учителите.

  Ако имате въпроси с използването на системата, не се колебайте да попитате учител или администратор.

  С уважение,
  Екипът на АСТРА