Занятията по италиански език се провеждат след работно време или събота и неделя, в малки групи (до 10 души). Екипът ни работи с актуални, признати и доказали се във времето учебни системи, които провокират обучаващите да говорят на езика. Учебният материал обхваща различни актуални теми на съвременния живот, а интерактивното обучение гарантира, че ще запомняте ефективно уроците в клас.

По време на целия учебен процес ще получавате персонална обратна връзка, за да знаете върху какво да наблегнете, така че езикът да бъде възможно най-полезен.

Курсовете ни са структурирани в следните нива:

А1 в 2 нива по 66 уч. часа всяко (А1.1 и А1.2)
А2 в 2 нива по 66 уч.часа всяко (А2.1 и А2.2)
В1 в 2 нива по 66 уч. часа всяко (В1.1 и В1.2) 

График на групите през ноември

Очаквайте скоро.

Учебна система: Progetto italiano
Ниво на обучение:  A1.1 - B1.2
Брой нива: 6
Вид курс: основен
Брой часове на едно ниво: 66 учебни часа
Цена на едно ниво: 750,00 лв.
Цена на учебен комплект: 65,00 лв. за две нива

* Всички посочени цени са валидни при групи с минимум 5 човека! При по-малък брой записани курсисти, цената се определя съобразно броя им.

Progetto Italiano

Ниво  A1 - C2 Описание и характеристики на системата:
 

В първите четири нива /А1, А2, В1, В2/ се изучава изцяло граматиката на езика

В пето и шесто ниво /С1, С2/ се прави преговор на всички граматически компоненти и се набляга на доусъвършенстване на комуникативните умения плюс повишаване на лексикалната култура на курсиста. Системата Progetto Italiano е разработена от италиански екип от преподаватели и в практиката се е наложила като най-добрата система за водене на курсове на италиански език.
Системата е актуална и комуникативна, развиваща бързо говорни умения. Единствената система, одобрена от МОН в България за обучение по италиански език. Основният учебен комплект включва учебник и учебна тетрадка с тестове.
 
Официален сайт:

http://www.edilingua.it